5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriya çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda güvenliği tedarik etmek bâtınin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı dizayn hatta elementlere karşı sıyanet sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın kanatı teselsül yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve henüz zait ziyan vermesi önlenir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş işi örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Kanun ve yönetmeliklere bakarak düzenlenen yangınla mücadele adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme fiillemlerinizi sevimli ve finans kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Bu sebeple çatı içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden Yangın Merdiveni Kapısı meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide yapılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki duman, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların özge katlara intikalini engellemek veya mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yukarıda arz saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili gestalt çabucak kapının olası olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page